ASB autoservis Liberec

Autoslužby Bartoš Liberec

Váš spolehlivý partner na cestách

telefon: +420 482 412 012
mobil: +420 739 929 929
e-mail: asb-bartos@asb-bartos.cz

Autoservis
Otevírací doba:
Po - Pá: 8:00 - 17:00

TEL: 722 956 886, 602 189 111

Čerpací stanice PHM
Otevírací doba:
Po - So: 5:00 - 22:00,
Ne: 6:00 - 22:00

Mapka, kde nás najdete

O firmě ASB Liberec

Zakladatel firmy Ivan Bartoš začal podnikat hned, jak to bylo možné po sametové revoluci v roce 1989 a to nejprve malou půjčovnou aut. Půjčování aut široké veřejnosti přineslo sebou potřebu pravidelného servisu. Jak a kde tyto auta servisovat, byl podnět k tomu, aby se toto servisní zázemí vybudovalo.

V roce 1990 byl zhotoven projekt na výstavbu servisního zázemi a společně s tím i mycí linky, která byla jako "první soukromá mycí linka v Liberci". Kapacita mycí linky umožnila tuto službu nabídnou i veřejnosti, a tak ji zanedlouho navštěvovalo stále více a více zákazníků. Také servis nezůstal pozadu a nabízel své služby veřejnosti. Odvěká touha člověka dokázat udělat něco navíc, přivedla Ivana Bartoše k rozhodnutí, postavit prodejnu kde by se dala prodávat nová auta.

Na samém sklonku léta roku 1992 se zahájila výstavba autosalónu. Téhož roku Ivan Bartoš podepsal smlouvu se SEATem a stal se tak jedním z prvních autorizovaných prodejců značky SEAT. Za svou práci pro značku byl poprvé v roce 1996 oceněn SEATem jako "Golden Dealer". Toto ocenění obhájil třikrát za sebou a v roce 1999 získala firma ocenění nejvyšší "Platinum Dealer". V roce 1999 postavila firma ASB nový autosalón pro značku SEAT v Kosmonosích, přímo škodovákům pod okny. Tento autosalón byl jako první na světě postaven podle nového konceptu Španělské automobilky. Exkulzivita a věrnost jedné značce se po vstupu ČR do EU ukázala značně nevýhodná. EU a nová strategie Seatu měla za následek ztrátu zákazníků. Na konci roku 2007 byla ztráta tak veliká, že se firma ASB nakonec rozhodla a ukončila spolupráci se Seatem.

Od března 2008 se firma ASB - Autoslužby Bartoš s.r.o. zaměřila na servis vozů všech značek.